Om oss

Chefco Sweden AB är en unik grossisthandlare inom livsmedel. Vårt speciella arbetssätt är helt annorlunda och skiljer sig från andra livsmedelsgrossister, då vi istället för att sälja många produkter vitt och brett har valt att fokusera på ett noggrant utvalt sortiment av kvalitetsprodukter som medjool dadlar, olivolja, pasta och delikatesser från Italien.

Vårt kunnande tillsammans med vår långa erfarenhet av försäljning säkerställer att vårt sortiment alltid är av bästa kvalitet. Vi är ensam exklusiv distributör för varumärke Colavita som är en av Italiens största producenter av pasta och olivolja. Ett världskänt varumärke som redan finns i 80 länder hos de största matkedjor globalt. Det gör oss till en pålitlig unik grossistpartner som ser till att du alltid har de bäst säljande produkterna i ditt sortiment. Chefco`s sortiment är noga utvalt utifrån innehåll, smak, kvalitet och förpackning. Om våra produkter finns i ditt sortiment kan du som kund känna dig trygg i att det är säkra och säljande produkter, samt att du köper dem till ett konkurrensmässigt bra pris. Utöver grossistverksamheten producerar vi våra egna Chefco Medjool dadlar, som är hjärtat i verksamheten och som redan finns i många butiker i Sverige och Norge med sin oslagbara kvalitet och pris.

Hos oss på Chefco blir du alltid bemött av trevlig och kunnig personal, erbjuds bra produkter, samt flexibla och kostnadsfria leveranser. Vi har nöjda kunder över hela Sverige

Prova oss som leverantör du med. Du kommer också vara lika nöjd

 

Vilka Vi jobbar med


 

Ni hittar Våra produkter hos


 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.